Tsirkusetuur toob surmaratta, žonglöörid ja loomad (2)

Tsirkusetuur toob surmaratta, žonglöörid ja loomad

 

Taas peatub Kuressaares linnuse taga platsil Tsirkusetuur, mis pakub põnevat vaatamist kõigile vanusest sõltumata.

“Oleme oma tsirkusetelki proovinud mahutada need numbrid, mida tavaliselt saab näha suurtes statsionaarsetes tsirkustes,” tõdes tuuri korraldaja Lauri Viikna. Ta lisas, et kuna eelmisel aastal oli saarlaste huvi nende tuuri vastu nii suur, otsustasid nad sel aastal oma uue programmiga Saaremaale tulla lausa kaheks nädalaks.

Viikna tõstis eriti esile ekstreemset surmaratast, kus akrobaadid esinevad ilma igasuguse julgestuseta kõrgel, raskel ja pöörleval aparaadil. Akrobaatilisi trikke teeb Thbilisist pärit akrobaat Timur Mumladze.
Kõige väiksematele tsirkusekülastajatele peaks rõõmu valmistama lõbusate puudlite etteaste Oksana Võgornitskaja juhtimisel. Tõeliselt eksootilised loomad ja tsirkuses suht haruldased on ninakarud, kes teevad trikke Euroopa ühe kuulsama dresseerija Viktor Nikulini käe all.

Print Friendly, PDF & Email