Purjus nooruk rammis autoga pinki ja rüüstas muru (2)

Purjus nooruk rammis autoga pinki ja rüüstas muru

 

19-aastane purjus noormees ei tulnud eile Kuressaares Vallimaa tänaval oma sõiduki valitsemisega enam toime ja sõitis teelt välja. Tema Opel Vectra riivas prügikasti ja lõhkus haljas-alal oleva pingi. Inimesed õnnetuses vigastada ei saanud.

“Tegemist oli joobes sõidukijuhiga, 19-aastase noormehega, kes kõrvaldati roolist ja toimetati kainenema,” ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Hedy Tammeleht, lisades, et noormehe vastu alustati ka kriminaalmenetlust. Pealtnägijate sõnul oli purjus nooruk bravuuritsenud ka kohale tulnud politseinikega.
Lisaks pingile said kahjustada prügikast ja muru ning Kuressaare linnavalitsus on oma avalduse kahjude kohta juba teinud.
Avarii juhtus eile kell 18.50 Vallimaa tänaval Kuressaare ametikooli lähedal.

Print Friendly, PDF & Email