Primus PR tahab pankrotti (6)

Primus PR tahab pankrotti

 

Saaremaa üks suuremaid ja tuntumaid ehitusettevõtteid Primus PR esitas üleeile Pärnu maakohtule avalduse pankroti väljakuulutamiseks. Saarte Hääl kirjutas sellistest kahtlustest ka eile, kui Primus PR ütles raskustele viidates üles lepingu Kuressaare linnuse renoveerimisel.

Nagu üleeile, ei soovinud Primus PR juht Priit Riim ka eile Saarte Häälele avaldust kommenteerida. “Mul ei ole teile midagi öelda. Ma ei ole avaliku elu tegelane, ma ei pea midagi kommenteerima,” sõnas Riim.
Primus teatas nimelt üleeile hommikul, et lõpetab tööd linnuse uuendustöödel. Seiskub ka linnusesse viiva silla ehitus, mis loodeti korda saada novembrikuuks.
Linnuse uuendamise tööde maht on 4 miljonit eurot ning nende tähtajaks 2015. aasta keskpaik. Saaremaa muuseumi direktor Endel Püüa avaldas lootust, et tähtajaks jõutakse töödega siiski valmis.

Print Friendly, PDF & Email