Pärsamal tuleb heategevuskontsert

Pärsamal tuleb heategevuskontsert

 

Sel pühapäeval astub Pärsama kultuurimaja lavale kaks muusikut, Haapsalust pärit Rain Poolen ja laulja Erich Krieger, kel juured Leisi vallas.

 Kontserdi tulu läheb Leisi valla puudust kannatavatele lastega peredele.
Kontserdi ideega tuli välja Kanadas elav viiekümnendates aastates väliseestlane, kes palus oma nime mitte avalikustada. “See mõte oli mul juba ammust aega peas. Ja kuna mul tekkis selline võimalus, et tulin Eestisse, siis arvasin, et kui ma nüüd seda ei tee, siis ei tee ma seda kunagi,” rääkis heategija. “Mõtlesin, et minu lastel on kõik olemas. Neil on kõrged haridused ja väga head töökohad. Miks ühele on antud nii palju ja teisele vähe,” põhjendas mees, lisades, et kui Tallinnas kontsert korraldada, siis Tallinn on liiga suur linn ja seal peaks olema suur kontsert.

“Teine asi on see, et kuna mu ammune tuttav on Erich Krieger, kes on ka ise Leisi vallaga seotud, ja tema oli valmis sellega kaasa tulema, siis oli ka see kindlasti üks põhjus,” rääkis mees. Ta märkis, et kuna ta ei tunne väga hästi Eesti olusid, siis ei kujuta ta ette, kui palju rahvast kontserdile võib tulla. “See summa ei tule kindlasti väga suur, aga eks ma panen omalt poolt juurde ka,” lausus ta. Kontserdile on oodatud kõik.

Leisi valla abivallavanem Enno Reis ütles, et selline heategevusformaat on nende vallas küll esmakordne. “On küll olnud tasuta kontserte, aga sellist heategevuslikku ei ole varem olnud, ei mäleta küll,” sõnas Reis, lisades, et loomulikult teeb heameelt, kui rahvas saab elamuse ja puudust kannatav pere abi.

Sissepääs kontserdile on tasuta, kuid oodatud on vabaannetused. Kontsert algab pühapäeval kl 15.

Print Friendly, PDF & Email