Kolledž tähistab sünnipäeva ettekandekoosolekuga

Kolledž tähistab sünnipäeva ettekandekoosolekuga

 

TTÜ Kuressaare kolledž tähistab sel neljapäeval oma sünnipäeva ettekandekoosolekuga, kus kuulajate ette tuuakse üliõpilaste parimad lõpu- ja ainetööd. Üliõpilaste ettekandekoosolek algab kolledži saalis hommikul kell 9 ning oodatud on kõik huvilised.

Koosoleku ettevalmistaja, turismimajanduse lektori Lii Muru sõnul on Kuressaare kolledžis palju toredaid üliõpilasi, kelle häid töid tasub tutvustada ka laiemale avalikkusele. Nii otsustatigi mullu kolledži sünnipäeval ettekandekoosoleku kasuks ning tänavu, kooli 13. sünnipäeval, toimub üritus taas.
Muru sõnul on üliõpilaste ettekandekoosolek õppeprotsessi üks osa. Kõnekoosoleku valmistavad ette ja viivad läbi üliõpilased, niisamuti on nende tehtud ka sünnipäevatort ja muud maiuspalad, mida külalistele pakutakse.

“Koosolekul kuuleb ja näeb ettekannetena üliõpilaste paremaid lõpu- ja ka ainetöid,” selgitas Muru. Ette kantakse 12 paremat tööd, alustades ravi- ja kuurortturismi arengust Eestis, kruiisiturismist Saaremaa Sadamas 2011. aastal, furtsellaariast agaripaki tootmise alustamisest ning lõpetades ajalooliste paatide 3D-mõõdistamisega.

Print Friendly, PDF & Email