Tänak jõudis Argentiinas punktikohale

Ott Tänak Argentiina rallil 2012

Ott Tänak

Ott Tänaku etteaste Argentiinas toimunud MM-rallil oli taas ebaõnnestumiste jada. Lõppkokkuvõttes teenis Fordiga sõitev saarlane kümnenda kohaga ühe MM-arvestuse punkti.

Rallit alustas Tänak reedesel publikukatsel saadud neljanda kohaga, kuid siis lõhkus teisel katsel rehvi. Kolmandal katsel probleemid jätkusid, kui Tänaku autol purunes roolivarras, ja neljandal katsel jättis ta ralli selleks päevaks pooleli.

Teisel päeval näitas superrallisüsteemis jätkanud Tänak koos kaardilugeja Kuldar Sikuga häid kohti, tõusis kümne koha võrra ja oli 17.

Kolmandal päeval suutis ta veelgi kiirust lisada ning tänu kolmandal kohal olnud Dani Sordo katkestamisele lõpetas Ott Tänak 10. kohaga, mis tähendab ühte MM-punkti. Tänak ise ei olnud tulemusega kaugeltki rahul.

“Loomulikult ei olnud tegemist tulemusega, mida me tahtsime, kuid suutsime näidata häid aegu ning üks MM-punkt on väike lohutusauhind,” ütles Tänak, kuid lisas, et raskes rallis oli ka positiivset. “Tegemist ei olnud meie jaoks just parima ralliga, kuid jõudsime siiski finišisse ning see on meie jaoks kõige tähtsam,” sõnas Tänak. “Kiiruskatsed olid väga katsumusterohked ning seega olen õnnelik, et jõudsime lõpuni, ja mul oli võimalus oma legendi täiendada.”

MM-sarja üldliider on Argentiinas võitnud Citroëni piloot Sebastien Loeb 91 punktiga, järgnevad Petter Solberg 73, Mikko Hirvonen 70, Mads Østberg 68 ja Jevgeni Novikov 43 punktiga. Tänak on 16 punktiga kümnes.

Print Friendly, PDF & Email

Tänak jõudis Argentiinas punktikohale

Ott Tänaku etteaste Argentiinas toimunud MM-rallil oli taas ebaõnnestumiste jada. Lõppkokkuvõttes teenis Fordiga sõitev saarlane kümnenda kohaga ühe MM-arvestuse punkti.

Rallit alustas Tänak reedesel publikukatsel saadud neljanda kohaga, kuid siis lõhkus teisel katsel rehvi. Kolmandal katsel probleemid jätkusid, kui Tänaku autol purunes roolivarras, ja neljandal katsel jättis ta ralli selleks päevaks pooleli.
Teisel päeval näitas superrallisüsteemis jätkanud Tänak koos kaardilugeja Kuldar Sikuga häid kohti, tõusis kümne koha võrra ja oli 17.
Kolmandal päeval suutis ta veelgi kiirust lisada ning tänu kolmandal kohal olnud Dani Sordo katkestamisele lõpetas Ott Tänak 10. kohaga, mis tähendab ühte MM-punkti. Tänak ise ei olnud tulemusega kaugeltki rahul.

“Loomulikult ei olnud tegemist tulemusega, mida me tahtsime, kuid suutsime näidata häid aegu ning üks MM-punkt on väike lohutusauhind,” ütles Tänak, kuid lisas, et raskes rallis oli ka positiivset. “Tegemist ei olnud meie jaoks just parima ralliga, kuid jõudsime siiski finišisse ning see on meie jaoks kõige tähtsam,” sõnas Tänak. “Kiiruskatsed olid väga katsumusterohked ning seega olen õnnelik, et jõudsime lõpuni, ja mul oli võimalus oma legendi täiendada.”
MM-sarja üldliider on Argentiinas võitnud Citroëni piloot Sebastien Loeb 91 punktiga, järgnevad Petter Solberg 73, Mikko Hirvonen 70, Mads Østberg 68 ja Jevgeni Novikov 43 punktiga. Tänak on 16 punktiga kümnes.

Print Friendly, PDF & Email

Kommentaarid puuduvad

Ole esimene kommenteerija.