Reisipiibli autor: Saaremaale sattumine oli pime õnn!

Reisipiibli autor: Saaremaale sattumine oli pime õnn!

REISIPIIBLI AUTOR OMA LEMMIKPAIGAS: Patricia Schultz ütleb, et üks tema lemmik reisisihtkohtadest on Rio de Janeiro. Foto: erakogu

Saaremaa ja Muhu äramärkimine New York Timesi bestselleris “1000 paika, mida sa pead enne surma nägema” ületas Eestis üleriigilise uudisekünnise. Saaremaa kohalikud turismitegelased nägid selles ülipositiivset märki meie turismile. Aga kuidas Saaremaa sellesse raamatusse, mida hellitavalt kutsutakse ameeriklaste reisipiibliks, üleüldse sattus?

Raamatu autorit Patricia Schultzi ei ole lihtne tabada. Tema töö on mööda ilma rännata ja oma raamatut tutvustada. Facebooki vahendusel võib jälgida, et daam on kord Ameerikas, kord Euroopas ning siis otsapidi Aasias. Nädalate pikkune suhtlus ja meilivahetus USA-s asuva Workmani kirjastusega päädis sellega, et raamatu autor oli lahkelt nõus vastama ka Saarte Hääle küsimustele.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest. Telli leht siit.

Print Friendly, PDF & Email