Kuressaare piirab ettevõtete suunaviitade arvu

Kuressaare piirab ettevõtete suunaviitade arvu

 

Kuressaare linnavalitsus viib läbi liiklusmärgipõhiste suunaviitade inventuuri.

“Reklaamiseaduse kohase välireklaami kõrval on Kuressaare linnas seni laialt levinud liiklusmärgi 636 ehk ettevõtte suunaviida ja teeninduskoha märgi kasutamine,“ selgitas Kuressaare linna pressiesindaja Kristiina Maripuu, lisades, et see asjaolu on osalt ka tinginud olukorra, et kord paigaldatud suunaviidad ja märgid jäävad aastateks tähelepanuta.
“Näiteks suunavad mitmed liiklusmärgipõhised suunaviidad ettevõtete juurde, mis on kas ära kolinud või oma eksistentsi juba aastaid tagasi lõpetanud,” ütles Maripuu, kelle sõnul lähtub linnavalitsus inventuuri läbiviimisel teede- ja sideministri määrusest “Teetähistamise kord ja määrus”.
Teeninduskoha märkide kasutamist piiratakse linnas seoses kõikvõimalike teenusepakkujate suure hulga tõttu. Märgid võtab maha Kuressaare Linnamajandus. Ettevõtetel, kes tahavad oma liiklusmärgipõhist suunaviita tagasi saada, tuleb pöörduda Linnamajanduse juhataja Urmas Raigi poole.

Print Friendly, PDF & Email