Juhtkiri: Viimane tegu

Juhtkiri: Viimane tegu

 

Maikuus, kui riiklik päästekomando Leisis tegevuse lõpetab, saab parasjagu valmis ka pritsumaja ajaloo mahukaim ja kalleim remont. Nii suures mahus ei ole seda ajaloolist hoonet kunagi varem remonditudki. Maja saab korda nii seest kui väljast ja põrandast kuni katuseni.

Leisi päästekomando sulgemisest on tõsiselt kahju. Kahjuks ei ole täna enam võimalik seda otsust tagasi pöörata.

Siiski on kiiduväärt, et päästeamet saastekvoodi müügist laekunud rahaga ajaloolise hoone korda teeb – hoolimata sellest, et amet maja ise enam kunagi ei kasuta ja hoone antakse üle Leisi vallavalitsusele. Kui piirkonna nooremad mehed peaksid siiski vabatahtlike pritsumeeste seltskonna kokku saama, on neilgi korras majas hea tööd teha.

Harva juhtub, et riigiamet, mis mõnes hoones tegutsemise lõpetab ja tühjaks jääva maja kellelegi üle annab, viimase teona enne lahkumist hoone korralikult renoveerib.

Print Friendly, PDF & Email