SEL-i juhatuse esimeheks valiti üllatuslikult Andi Saagpakk (11)

SEL-i juhatuse esimeheks valiti üllatuslikult Andi Saagpakk

 

Saaremaa ettevõtjate liidu (SEL) juhatus valis eile oma uueks esimeheks AS-i Saaremaa Piimatööstus juhi Andi Saagpaku.

SEL-i senine juhatuse esimees Margus Männik ütles Saarte Häälele, et arutusel oli teisigi kandidaate, kuid tulise ja põhjaliku diskussiooni järel tehti otsus viimaks Andi Saagpaku kasuks. “Meil oli tõsine arutelu sel teemal, mis oleks organisatsioonile praegusel hetkel kõige parem, ja kõigi hulgast valiti ühehäälselt esimeheks just tema,” märkis Männik.
Tema sõnul on Andi Saagpakk kindlasti väga tugev ja tubli juht. “Neid nõukogudeaegseid juhte on ikka väga vähe, kes on jaksanud kohaneda ja uuenenud riigikorra ajal sadulasse jääda,” tõdes Margus Männik.
Saagpakul on tema sõnul palju kogemusi ja ta sõnal on kahtlemata ka väga palju kaalu. “Kindlasti ka see, et oma juhitava ettevõtte kaudu esindab ta teatud mõttes väga suurt hulka väiksemaid ja suuremaid ettevõtjaid,” tähendas Männik, viidates suurele hulgale Saaremaa põllumajandusettevõtjatest.

Andi Saagpakk kinnitas Saarte Häälele, et tõepoolest valiti liidu etteotsa just tema, kuid tema enda jaoks tulnud selline otsus tõelise üllatusena. Ta tõdes, et on talle osaks saanud ülesandele mõeldes esialgu suhteliselt sõnatu.
“Kindlasti ei ole mul praegu, 10 minutit pärast koosolekut, mingisuguseid konkreetseid plaane, mida esimehena hakata kohe teisiti tegema, aga eks lähinädalad näitavad,” arvas ta. Saagpakk ütles, et juhatus tuleb taas kokku kuu aja pärast ja siis oskab ta teemat ehk juba rohkem kommenteerida.
Märtsi lõpul valis SEL-i üldkogu ka uue 11-liikmelise juhatuse, kuhu kuuluvad Villu Vatsfeld, Koit Kelder, Enn Meri, Gunnar Siiner, Andi Saagpakk, Piret Pihel, Terje Nepper, Mati Tang, Tullio Liblik, Kristo Kiiker ja Margus Männik.

Print Friendly, PDF & Email