Kaarma võrkpallimeeskond võitis kolmandat korda Muhu lahtised meistrivõistlused

Kaarma võrkpallimeeskond võitis kolmandat korda Muhu lahtised meistrivõistlused

VÕITNUD MEESKONNAS MÄNGISID: Esimeses reas vasakult paremale Tarjet Truks, Eldur Torn, Gabriel Sepp, Marek Ohakas. Teises reas Taavi Vipp, Armand Tamm, Urmo Saar, Siim Rantanen, Andre Sõrm, Taavi Prei. Pildilt puuduvad Evon Laanemaa ja Jonatan Usin. Foto: Tarjet Truks

10. märtsil toimus Muhu spordihallis Muhu lahtiste võrkpallimeistrivõistluste finaalturniir. 2011. aasta novembris alanud meistrivõistlustel osales viis meeskonda: Kaarma, Kärla, Saaremaa Tarbijate Ühistu (STÜ), SK Muhu /Moekasti ja Valjala. Meeskonnad kohtusid kaheringilisel turniiril, kohalesõitudega.

Pärast pingelisi heitlusi jõuti poolfinaali, kus mängisid omavahel Kaarma ja Muhu (3 : 0) ning STÜ ja Kärla (STÜ sai Kärlalt loobumisvõidu). Järgnenud finaalis alistas Kaarma kindlalt STÜ 3 : 0 ja tuli 21 punktiga (geimide vahe 23-8) kolmandat korda Muhu meistriks.
Teise koha sai Kärla ja kolmanda STÜ. Korraldajad jäeti seekord “ebaviisakalt” neljandaks. Lisaks turniirivõidule ja Muhu meistri tiitlile sai Kaarma ka õiguse esindada Saaremaad Credit24 rahvaliiga B-grupi poolfinaalturniiril.
Õnnitlused võistkonnale ning särtsu ja südikust rahvaliigas. Peamine tähelepanu tuleb Kaarma meestel pöörata aga algavatele Saaremaa valdade suvemängudele, kus neil siiani kuldmedaleid veel kaela riputatud pole.

Print Friendly, PDF & Email