Karala külamaja sai viimaks täiesti valmis (4)

Karala külamaja sai viimaks täiesti valmis

Foto: Tõnu Veldre

“Nüüd on meil kõik lõpuks täiesti korras,” rõõmustas Karala külaelu arendamise seltsi esimees Kaja Juulik eile pärastlõunal külamaja köögis piduliste ootuses süüa vaaritades. Eilne pidulik pärastlõuna oli eeskätt pühendatud neile, kes külamaja ehitusel kaasa lõid, näiteks tublidele töömeestele.

Külamaja teise etapi ehitustööde käigus sai Kaja Juuliku sõnul korda tehtud hoone teine korrus. “Ega meil see külamaja teab mis suur ju ole. Ta on meil selline väike ja paras,” kinnitas Juulik. Kuigi maja kõige suuremate killast tõepoolest ei ole, on see tänu suurtele akendele ääretult valgusrikas. Seda ka teisel korrusel, kus katuseaknaid suisa ridamisi. Ehkki teine korrus oli eile veel suuresti sisustamata, lubas Kaja Juulik, et sinna saab lisaks bürooruumile kindlasti sisse seatud ka eraldi lastenurk. “Siis on lastel siin kena mängida, kui vanematel allkorrusel mõni üritus on,” tähendas ta.
Karala külamaja teise etapi ehitustööd tegi Mert OÜ.

Print Friendly, PDF & Email