Astes jagatakse medaleid

Eelmisel nädalal tehti Aste koolis algust “Medalimänguga”, kus kõigil julgetel osalejatel on võimalus võita koguni 100 medalit.

“Idee tekkis tuntud telesaate “Rahaauk” eeskujul ja meie eesmärk on mängu abil proovile panna õpilaste nutikus ja meeskonnatöö,” sõnas kooli direktor Ulvi Valge.
Iga õpetaja koostas oma ainevaldkonda puudutavad 10 küsimust, millest tehakse valik, mis Mati Kriisi valvsa juhtimise all õpilastele ükshaaval vastata antakse. Arvutiõpetaja Peeter Ramst hoolitseb mängu tehnilise lahenduse eest – mängijad asuvad nimelt eraldi ruumis koos mängujuhi Mati ja turvaja Ülle Soomiga, publik ehk koolikaaslased saavad võistlusele kaasa elada koridori paigutatud suurt ekraani jälgides.
Õpilased on mänguga hästi kaasa tulnud, osa, kes on juba käe valgeks saanud, tahab veel proovida, et saada kaaslastest paremat tulemust. Edaspidi loodab korraldusmeeskond kaasata õpilasi ka mängu ettevalmistusse, et lapsed saaksid ise osaleda küsimuste koostamises.

Ilme Õunapuu

Print Friendly, PDF & Email