Pöide vallavanem liitus Reformierakonnaga (22)

Pöide vallavanem liitus Reformierakonnaga

TAHAB PAREMAT: Pöide vallavanem Jüri Linde usub, et erakonda kuulumine aitab tal valla heaks rohkem teha. Foto: arhiiv

“Loodan, et Reformierakonda kuulumine annab mulle võimaluse riigielu küsimustes kaasa rääkida ja valla heaolu eest paremini seista,” põhjendas Pöide vallavanem Jüri Linde Reformierakonda astumist. Oma sõnul ei ole ta varem ühegi erakonnaga seotud olnud.

Linde ütles, et liitus Reformierakonnaga juba läinud aasta detsembris. Äriregistris on tema parteiliikmelisus registreeritud kuupäevaga 3. jaanuar 2012. Täpselt samal päeval on registreeritud ka Tornimäe põhikooli direktori Raili Nõgu kuulumine Reformierakonda.
2011. aasta suvel astus Reformierakonda Pöide vallavolikogu esimees Koit Kelder.
Äriregistri andmetel kuuluvad Saare maakonna omavalitsusjuhtidest Reformierakonda veel Kuressaare linnapea Mati Mäetalu, Kaarma vallavanem Margus Mägi, Orissaare vallavanem Aarne Põlluäär ja Kärla vallavanem Villi Pihl.
Sotsidega on aasta tagasi liitunud endised rahvaliitlased Pihtla vallavanem Jüri Saar ja Kihelkonna vallavanem Raimu Aardam.
IRL-i kuulub Salme vallavanem Kalmer Poopuu.

Print Friendly, PDF & Email