Kuhu minna

Maakonnas toimuvate ürituste kohta ootame infot
tel 45 30 214 või e-postile ivika.laanet@saartehaal.ee .

KOLMAPÄEV, 15. veebruar

KINO
Divas kl 15.15 ja kl 17.15 koguperefilm “Alvin ja koopaoravad 3”. Pilet 4 €.

NELJAPÄEV, 16. veebruar

KINO
Divas kl 15.15 ja kl 17.15 koguperefilm “Alvin ja koopa-oravad 3”. Pilet 4 €.

TEATER
Kuressaare kultuurikeskuses kl 11 ja kl 13 Viljandi laste- ja noorteteater Reky “Sookoll ja Sisalik”. Sookoll, see muretu sell, teeb kõik endast oleneva, et soos elavate loomakeste ja linnukeste elu oleks õnnelik. Siis kohtab sookoll kaunist kivisisalikku ja püüab teda haarata, kuid sabaots jääb kolli pihku. Sisalik kaob, kuid määratu suur igatsus sisalikku näha jääb. See muutub üha suuremaks ja suuremaks ning sookoll seab end teda otsima. Soost metsa jõudes muutub südamlik olend tigedaks kolliks, viha levib üha laiemale, koll muutub üha kurjemaks ning unustab ilu ja headuse. Sookoll unustab võõras ümbruses ära oma mina. Sohu tagasi jõudes pole muretust ja heast sookollist enam midagi järel. Tema head sõbrad rästik, konn, rabakana ja sookurg tulevad ja aitavad tal taas leida tema oma mina. Etendus valmis Aino Perviku samanimelise raamatu järgi. Kestab tund aega.

Pileti hind 5,50 eurot. NB! Need, kellel oli pilet ostetud “Hiirekeste Jõulupäevale”, saavad sama piletiga sellele etendusele.
Kontakt: 45 20 700 (Kuressaare), 51 40 046 (Viljandi). Vaata ka: www.reky.ee .

TANTS
Kodulinna lokaalis disko. DJ Alver Raaper.

Club Privilege’is järjekordne legendaarne Privilege’i noortepidu. Seekord teeb ägeda live’i Beebilõust isiklikult.

SPORT
Kuressaare spordikeskuses Saare maakonna seenioride meistrivõistlused korvpallis: kl 19 Tesman vs. Vesse.

Aste põhikoolis Muhu lahtised meistrivõistlused võrkpallis: kl 18.30 Valjala vs. Kaarma.

Kuressaare gümnaasiumi võimlas Muhu lahtised meistrivõistlused võrkpallis: kl 20.30 STÜ vs. Kärla.


ÜRITUSE EELTEADE

Reedel, 17. veebruaril Veski trahteris kl 20 pakub sõpradele mõnusat muusikat ja tantsulusti Audru Jõelaevanduse Punt. Pilet 7 €. Kohtade broneerimine tel 45 33 776, veski@veskitrahter.ee.

Reedel, 17. veebruaril Sakla seltsimajas kl 19 valla saskuturniiri V etapp.

Reedel, 17. veebruaril SÜG-i aulas kl 19 Saaremaa võimlemisklubi Gymnastica kutsub kõiki sportlasi, spordifänne ja kõiki tervete eluviiside pooldajaid ühisele meeleolukale sõbrapäevale pühendatud õhtule vaatama SÜG-i 11. klasside uut fantastilist kabaree-etendust. Pileteid hinnaga 2.50 saab osta eelmüügist spordihalli infolauast, tellida Gymnastica treeneritelt või osta, kui pileteid jätkub, pool tundi enne algust kohapeal. Lisainfo tiiu.haavik@gymnastica.ee.

Teisipäeval, 21. veebruaril Hellamaa külakeskuses kl 18 vastlapäeva tähistamine. Tehakse pärmitainast ja küpsetatakse ise kukleid. Anna tulekust teada 20. veebruari õhtuks tel 45 00 006, 51 63 773. Vahetatakse muljeid ja peetakse plaane!

Teisipäeval, 21. veebruaril keskkonnaameti saalis (Tallinna 22, Kuressaare) kl 18–20 loodusõhtu “Talvine mutukaelu”. Pilte näitab ja juttu vestab Urmas Tartes. Osalemine tasuta. Eelregistreerimine 20. veebruarini. E-post maris.sepp@keskkonnaamet.ee, mobiil 53 047 882.

Kolmapäeval, 22. veebruaril Muhu põhikooli saalis kl 19 Eesti Vabariigi 94. aastapäevale pühendatud kontsert-aktus.

Eesti Vabariigi 94. aastapäeva tähistamine Kuressaares
Reedel, 24. veebruaril kl 12 mõttehetk Vabadussõja ausamba juures. Muusikaline kujundus: Kuressaare Linnaorkester, Saaremaa meeskoor SÜM ja SÜG-i poistekoor Kratid koos Saaremaa poistekooriga. Kl 13 Eesti Vabariigi 94. aastapäevale pühendatud kontsert Kuressaare kultuurikeskuses, esinevad KG huvikooli Inspira koorid, kaastegev rahvatantsurühm Sõlesepad. Kontsert on tasuta.

Reedel, 24. veebruaril Kuressaares Garnisoni 16 hoovimajas kl 10 algavate maakonna meeste malemeistrivõistluste ja laupäeval, 25. veebruaril samas toimuvate naiste malemeistrivõistluste osavõtjate registreerimine kestab 22. veebruarini telefonil 56 682 436, Juuno Jalakas.


TEATRI EELTEADE

Teisipäeval, 28. veebruaril Kuressaare Linnateatris kl 19 Kuressaare Linnateatri etendus, U. Lennuki “Oma saar”. Rohkem infot: www.kuressaarelinnateater.ee.

Tornimäe rahvamajas 14.märtsil Kuressaare Linnateatri etendus “Petmine”. Lavastaja Heiti Pakk. Mängivad Piret Laurimaa, Raivo E Tamm, Sepo Seeman. Piletid 10 eurot/8 eurot (soodus) müügil Tornimäe rahvamajas iga päev kl 10 –17. Kohti võimalik broneerida telefonil 45 21 171, 52 46 612, 50 41 394. Piletid palume välja osta 9.märtsiks.

Print Friendly, PDF & Email