Krimi

Tüdrukut tuuseldati
10. veebruaril kell 21.30 rünnati Kuressaares Pihtla teel 16-aastast tütarlast.

Löönest varastati küttepuid
Ööl vastu 11. veebruari varastati Valjala valla Lööne külast küttepuid. Kahju on 70 eurot.

Säästukast varastati alkoholi
13. veebruari südaöö paiku tungiti Kuressaares Mooni tänava Säästumarketisse ja varastati alkoholi. Tekitatud kahju suurus on selgitamisel.

Sporrongis levis suitsuhais
13. veebruaril kell 16.09 teatati, et Kuressaares Pikal tänaval oli päev varem põlenud ettevõtte ruumides taas tunda suitsulõhna. Päästjad avasid konstruktsioone ja kastsid puitpinnad veega üle. Uut põlengut siiski ei tuvastatud.

Nasval põles auto
13. veebruaril kell 15.05 teatati häirekeskusele, et Kaarma vallas Nasva külas põleb sadama juures sõiduauto. Kui päästjad kohale jõudsid, oli auto kapoti all toimunud põleng juba pulberkustutiga kustutatud. Päästjad kontrollisid auto üle ja ventileerisid salongi. Arvatavasti sai põleng alguse elektrilühisest.

Muhus süttis sõiduauto
Häirekeskus sai eile kell 12.41 teate, et Muhu vallas Simisti külas põleb sõiduauto põhi. Auto remondi käigus tilkus salongi autopõhjale bensiini, mis süttis. Omanik sai põlengule kohe jaole ja kustutas selle lumega. Suitsu ja leeki päästjate saabudes enam ei olnud.

Print Friendly, PDF & Email