Peeter Pihel kuulutati tulevikukokaks (1)

Saksamaa parimate toiduajakirjade hulka kuuluva Der Feinschmecker avaldas nimistu kokanduse tulevikutähtedest, kelle hulka arvati ka Pädaste mõisa peakokk Peeter Pihel.

Pihel ise märkis, et selline tunnustus on kindlasti märkimisväärne, kuid ennekõike peab ta tänama oma köögimeeskonda, kes annab endast alati parima. “Alati täielikult 100 protsenti,” kinnitas Pihel.
Peeter Pihelile ja tema kokakunstile pühendatud lõik artiklis kirjeldab lähemalt, milliseid hõrgutisi ta Muhumaal asuva mõisa restoranis Alexander pakub ning milliseid häid roogasid serveeritakse restorani “talvekorteris” Neh Tallinnas. Ajakiri rõhutab, et Piheli köök panustab eriliselt puhastele, kodusaarel kasvanud viljadele.
Der Feinschmecker annab restoranile Alexander reitingu 3F, mis on kõrgem, kui on pälvinud ükski teine restoran Eestis.

Print Friendly, PDF & Email