Teele Viira juhib telesõud “Tantsi tagumik trimmi” (1)

Sel kevadel toob TV3 eetrisse uue innustava telesõu “Tantsi tagumik trimmi”. Saarlannast laulja Teele Viira juhtimisel aidatakse saatesarjas kaalu langetada üleliigsete kilodega maadlevatel inimestel, kes ei põlga liikumist ning on nõus oma edusamme kaalulangetamise teel ka televaatajatele eeskujuks seadma.

“Tantsi tagumik trimmi” põhineb rahvusvahelisel formaadil “Dance Your Ass Off”, kus grupp ülekaalulisi inimesi püüab liigsetest kilodest vabaneda üldfüüsiliste treeningute, tervisliku toitumise ja tantsuvõistlusega.
Saatejuht Teele Viira märkis, et tallegi on kehakaaluteema tuttav. “Enda vormishoidmine nõuab tahtejõudu. Saatesse ootame inimesi, kel on olemas tahe, aga jääb puudu jõust. Just siinkohal ongi “Tantsi tagumik trimmi” abiks,” selgitas Teele Viira.

Print Friendly, PDF & Email