Kabes selgus arvatav esikolmik

Välkkabe meistrivõistluste kolmas ja neljas turniir kulgesid sama tihedas konkurentsis nagu kaks eelmistki.

Kolmandal turniiril võidutses kaotuseta jäänud Hain Vaher 6,5 punktiga 8-st. Poole punktiga jäi maha Jaan Truu ja punktiga Ivar Truu. Liider Kirst oli 5 punktiga neljas ning konkurendid jõudsid lähemale.
Neljanda turniiri võitis 6 punktiga Ivar Truu. Kuna seni tagasihoidlikult esinenud Jaanus Kiil üllatas 5,5 punkti ja teise kohaga, sai Ivar kohapunktides konkurentide ees paraja edu. Kolmandat–viiendat kohta jagas teenekas kolmik Kirst, Vaher ja Jaan Truu 4,5 punktiga.

Kohapunktide kokkuliitmisel selgus, et nelja turniiri järel asus liidriks Ivar Truu 52,5 arvestuspunktiga. Järgnevad Kirst 50 ja Vaher 48,5 punktiga. Ilmselt jagab see kolmik ka meistrivõistluste medalid, sest edu järgnevate ees on soliidne. Aga mis värvi medali keegi võidab, jääb viimase kahe turniiri selgitada.

Jaan Truu

Print Friendly, PDF & Email