Saarlaste kohtumispaik saab kaheseks

Kaks aastat tagasi Tallinna südalinnas otse Vabaduse väljaku ääres avatud kohvik Mosaiik tähistab täna pidulikult oma teist sünnipäeva.

Kohviku saarlasest omaniku Katrin Tuisu sõnul oli esimene aasta raske ja sisseelamine võttis aega. “Aga läinud aastaga võime täitsa rahule jääda,” märkis Katrin Tuisk, lisades, et kohviku püsiklientide arv on kõvasti kasvanud. Omaniku sõnul külastab kohvikut väga palju saarlasi, kuid ka pealinna inimesed on selle omaks võtnud.

Mosaiigi tegevjuht, Saaremaalt pärit Eveli Poks lisas, et täna on neil sünnipäeva puhul väga lahe õhtu tulemas. “Palju esinejaid, väga tore atmosfäär ning kõik sõbrad ja saarlastest kliendid on ka siin,” ütles ta. Poksi sõnul läheb kohvikul aina paremini. “Järjest rohkem on sõpru ja külalisi, kes meid leiavad ja külastavad,” rõõmustas ta.
“Meil on ju superlahe peakokk ning eks kõik saab alguse köögist. Kui on hea teenindus ja toit super, siis tulevadki ainult kiidusõnad,” märkis ta. Üle aasta kohvikus peakokana töötanud saarlase Risto Laaneti sõnul on põhiline see, et menüüs pakutakse kõike võimalikult värskelt.

Pidulik sünnipäevapidu, kuhu on oodatud kõik, algab kl 20. Alustatakse maja poolt pakutava väikese napsu ja snäkiga. Muusikalise meelelahutuse eest hoolitsevad Rauno Oidram ja saarlaste bänd Paia. Hilisematel õhtutundidel keerutab tantsuks plaate DJ Rauno Salumets.

Print Friendly, PDF & Email