Pöide valla 2011. aasta tegija on Piret Laak

Kolmapäeval otsustas Pöide vallavolikogu tunnustada Pöide valla 2011. aasta tegijana Tornimäe põhikooli muusikaõpetajat Piret Laaki.

Piret Laagi juhatatav Tornimäe põhikooli mudilaskoor osales mullu XI noorte laulu- ja tantsupeol “Maa ja ilm”. 2011. a kevadel sai mudilaskoor II kategooria, jäädes I kategooriale alla vaid punktiga. Sel õppeaastal on Piret Laak koolis laulma pannud ka lastekoori.
Pöide vallasekretär Maire Käärid ütles, et aasta tegija/teo nominendiks esitati lisaks Piret Laagile ka Eesti apostlik-õigeusu Tornimäe kirik. Koguduse liikme Linda Kirstu ja õpetaja Toivo Treima innustusel alustati kiriku territooriumi heakorrastamist ja taastati kiriku ümber olevad kiviaiad.

Pöide valla aasta tegija/teo tunnustamise eesmärk on väärtustada ja avaldada tunnustust ühele isikule või ettevõttele või ettevõtmisele/sündmusele, kes või mis on positiivselt mõjutanud valla arengut ning parandanud ja väärtustanud elukeskkonda. Tunnustus antakse kätte vabariigi aastapäeva kontserdil. Aasta tegijale kingitakse valla meenetaldrik, Saaremaa ooperipäevade piletid kahele ja 60 €.
Varasematel aastatel on tunnustuse pälvinud aastal 2007 Andres Peet, 2008 Enn Kosletski, 2010 OÜ Koplimäe Mahe Talu.

Print Friendly, PDF & Email