Golfi kohtuvaidlustes minnakse kompromissile

Saaremaa Golf AS-i nõukogu esimees Virge Pihel teatas eilsel Kuressaare linnavolikogu istungil hea uudise, et kahes kohtuasjas Saaremaa Golf AS-i ja pankrotistunud operaatorfirma Saare Golf Travel vahel on tulemas kompromisslahendus, mis toob linnale olulist tulu.

Piheli sõnul tegi kompromissettepaneku Saare Golf Traveli pankrotihaldur Veli Kraavi. Praegu kahes kohtuastmes läbitud kohtuasjades on ühes õiguse saanud Saaremaa Golf AS ja teises Saare Golf Travel.

“Ühe vaidluse on võitnud Golf Travel ja meile on välja mõistetud kohtukulud, teise vaidluse oleme teises kohtuastmes kaotanud ning meilt on välja mõistetud kohtukulud ja muud kulud,” ütles pankrotihaldur Veli Kraavi Saarte Häälele. Tema sõnul pole mõtet asja jätkata ning kohtute vahet käimise lõpetamisele lisaks maksab pankrotis operaator golfifirmale 15 000 eurot.
Virge Piheli sõnul nõustutakse Veli Kraavi ettepanekuga, kuna linnale annab see ka märkimisväärset kasu.

Print Friendly, PDF & Email