Teisipäevane ajugümnastika Aste klubis

17. jaanuaril sai stardipaugu ülesaaremaaline mälumänguturniir, milles osaleb ka Kaarma vald. Kokku viie etapi jooksul saavad huvilised oma teadmisi proovile panna, neid maakondlikus arvestuses võrrelda, ning seda kõike hubases keskkonnas, kodukohast liiga kaugele minemata.

Turniiri selline korraldus, kus kõik võistkonnad üle Saaremaa ei pea mitte ühte kohta kogunema, vaid saavad samadele küsimustele vastata erinevates kogukonnakeskustes, muudab selle hulga pingevabamaks ja mugavamaks. Ka Aste klubi on üks paljudest kohtadest maakonnas, kuhu mälumänguhuvilised kogunesid. Kokkuvõtetega võib tutvuda ning kõikide võistkondade tulemusi ja üldarvestust jälgida veebilehel www.saartemangud.ee .

Tõsi, suure osavõtuga Aste klubi hiilata ei saa, aga omaette vahva oli asjaolu, et oma teadmisi olid ühe võistkonnana tulnud testima soliidsed ja suurt (elu)tarkuse-pagasit omavad võistlejad, kes valisid nimeks KAARMAASTE, ning teisena noored humoorikad osalejad, kes tulid kohale pigem uudishimust ja suhtumisega, et pealehakkamine on pool võitu. Nemad andsid vastuseid võistkonna Aste Pojad nime all.

Kahe leeri näol oli imehästi esindatud läbilõige sellest, miks üldse mälumängu mängima tulla – uute teadmiste omandamine ja olemasolevate proovimine, kogukondlik lävimine ja eluterve huumor.

Kristi Hints

Print Friendly, PDF & Email