VIDEO: Rahvas pole pangaautomaadi kadumisega Virtsust nõus (3)

Virtsu alevi elanikud on pahased, sest asula ainuke pangaautomaat suletakse aprilli alguses ning Swedbank oma otsust muuta ei kavatse.

Alevi koolimaja aulasse kogunes ligi sada inimest, et kuulata Swedbanki esindajate põhjendusi, vahendas Aktuaalne Kaamera. Swedbanki Lääne-Eesti regiooni direktori Egon Jekabsoni sõnul tehti otsus pika analüüsi järel. Samuti vaadati, kas Virtsus on pangakaardiga maksmise võimalused ja avalik internetipunkt ning need võimalused on. Rahvakoosolekul jäi aga kõlama, et alternatiivid pole virtsulaste hinnangul piisavad.

Hanila vallavanem Arno Peksar arvas, et probleem puudutab kuni seitsmesaja kohaliku elaniku ning ka läbisõitjate elu. Läbisõitjaid on väikses alevikus aastas kümneid tuhandeid, sest Virtsu sadamast käib reisiparvlaev Muhusse.

Print Friendly, PDF & Email