SOL-i esimeheks kandideerib Koit Kelder

Saaremaa omavalitsuste liidu (SOL) aseesimehe Kalmer Poopuu sõnul on liidu juhatuse esimehe kohale üks kandidaat – Saarte koostöökogu tegevdirektor ja Pöide vallavolikogu esimees Koit Kelder.

“Praegu ei ole keegi rohkem öelnud, et ta kandideerib,” sõnas Saarte Häälega rääkinud Kalmer Poopuu. Koit Kelderiga on tema sõnul kohtutud ja asja arutatud. Poopuu lisas, et liidu volikogu järgmine koosolek toimub tuleval nädalal. Seal selgub, kuidas hääletamine läheb ja kelle uus esimees seejärel juba omakorda uueks aseesimeheks välja pakub.

Läinud aasta lõpul toimunud SOL-i juhatuse koosolekul viibis Kelder külalisena. Kalmer Poopuu juhtis seal tähelepanu sellele, et kuigi nende eelmine esimees Kaido Kaasik määrati juba mõne kuu eest Saare maavanemaks, pole liidule seni uut esimeest valitud.
Koit Kelder on nõus esimeheks kandideerima. Koosoleku protokolli andmeil avaldas Kelder juhatuse liikmetele oma mõtteid liidu tööst ning SOL peaks tema hinnangul kindlasti aktiivsemaks muutuma.

Print Friendly, PDF & Email