Merinvest pälvis aasta ettevõtte tiitli

Merinvest pälvis aasta ettevõtte tiitli

 

Saaremaa ettevõtjate liidu aastaalguse peol Kuressaare linnuse kapiitlisaalis kuulutati reede õhtul välja aasta ettevõte 2011 – Merinvest.

“See on tohutu suur tunnustus kõigile meie ettevõtte töötajatele. Loodetavasti oleme selle ka ära teeninud,” sõnas OÜ Merinvest tegevdirektor Aivar Rand (fotol).

Aasta ettevõtte tiitel anti välja kolmandat aastat järjest konkursi korras. Konkursi eestvedajad on Saaremaa ettevõtjate liit (SEL), sihtasutus Saaremaa Arenduskeskus (SAK), ajaleht Saarte Hääl ja Kadi raadio.
Saarte Hääle vastutava väljaandja ja Kadi raadio tegevdirektori Gunnar Siineri kinnitusel on seekord valitud aasta ettevõte ääretult vastutustundlik ja selline saab olla ainult edukas ettevõte. “Selle ettevõtte juht on ise öelnud, et edukas oled siis, kui pead oma sõna, oled aus ja korrektne ega kujuta ette, et oled keegi, kes sa tegelikult pole,” viitas Siiner tunnustust üle andes Saarte Hääles ilmunud loole OÜ Merinvest omanikust Enn Merist, kus Meri rääkis, milles õigupoolest peitub eduka äri võti.

Print Friendly, PDF & Email