Relvavenna mälestuseks (2)

Relvavenna mälestuseks

 

Eile südapäeval asetasid vahipataljoni kaitseväelased kapten Madis Morel, veebel Andres Lillemägi ja reamees Urmo Kikas sel nädalal sünnipäeva tähistava väeosa nimel pärja Kudjape kalmistule 2009. aastal Afganistanis hukkunud nooremseersant Kristjan Jalaka hauale.

Nooremseersant Jalakas läbis oma ajateenistuse vahipataljonis 2008. aastal.

“Lisaks sellele, et sünnipäeva puhul tänatakse oma pataljoni tublimaid kaadrikaitseväelasi, mälestame ka Eesti eest langenud vahipataljoni võitlejaid,” ütles kapten Madis Morel Saarte Häälele. Vahipataljoni võitlejad käisid ka oma sõjaeelse aja viimase ülema perekonna hauaplatsil, mis samuti asub Kudjapel. Ehkki Pihtla vallast pärit kolonel Juhan Tuuling on maetud võõrsile, on tema nimi ka perekonna hauakivil.

Print Friendly, PDF & Email