Politsei hoiatab driftijaid (10)

Esimene lumine ja libe nädalavahetus koondas Kuressaare parklatesse noori autojuhte, kes oma autode külglibisemist demonstreerisid. Politseil tänavu nendega veel suuri probleeme olnud ei ole.

”Paneks südamele, et sellised n-ö jõu- ja iludemonstratsioonid on igal juhul ohtlikud, sest kui siledatelgi teelõikudel kaotavad kogenud juhid juhitavuse, siis kas sellise tegevuse juures saab iga juht anda sajaprotsendilise kindluse, et midagi ei juhtu?” küsis Kuressaare politseijaoskonna juht Kaido Vahter. Ta lisas, et vaevalt saavad juhid selles kindlad olla ning seega on parem olla mõistlik ja oma elu hoida.

”Kui ilmaolud ja teekate on vastavad, siis armastatakse oma sõiduoskused ja sõiduki võimed proovile panna,” nentis Vahter. Ta rõhutas, et kui selle tegevusega kellegi elu ja tervis ohtu pannakse, siis politsei loomulikult reageerib sellele ka vastavalt ja võtab süüdlase vastutusele.

Print Friendly, PDF & Email