Tervitasime valla noorimaid

Tervitasime valla noorimaid

ELEVUST KÕIGILE: Peol jätkus elevust nii lastele kui ka lapsevanematele. Foto: Kairi Niit

Kaarma valla 5. jaanuaril toimunud beebide tervituspidu on juba aastaid kestnud kaunis traditsioon.

Peoga tihedalt seotud vallaametnikud meenutavad igal aastal seda üritust kui üht beebide kannatlikkuse proovilepanekut, sest üle 20 minuti vaikselt süles püsida on selles vanuses vist üsna keeruline ettevõtmine.
Eelmisel aastal tuli beebidel koos emade-isadega vallamajja tulla, trotsides libedat ja lumesadu. Sel aastal kastis peolisi vihm. Valla sekretäri Gerta Kaasiku sõnul on aastad näidanud, et ilmast oleneb väga palju. Väga halva ilmaga olevat tulijaid oluliselt vähem.

Head soovid ja õnnitlused tulevikuks andsid nii lastele kui ka vanematele kaasa Kaarma vallavolikogu esimees Urmas Lehtsalu ning Kaarma koguduse õpetaja ja sotsiaalkomisjoni liige Hannes Nelis. Kaunist muusikat esitasid muusikakoolis õppivad oma valla lapsed Brita Munk ja Ingel Tagaküla. Vallavanem Margus Mägi oli sel aastal koos abikaasaga peole kutsutud külaliste hulgas, hoides uhke isana süles poeg Oskarit.
Kõik väikesed vallakodanikud said praktilised kingitused. Need beebid aga, kes mingil põhjusel peost osa ei saanud, saavad oma kingituse kätte vallamajast sekretäri käest.

Kaarma valda sündis 2011. aastal 56 last – 32 tüdrukut ja 24 poissi. 2010. aastal sündis vallas 55 last – 26 tüdrukut ja 29 poissi.

Kristi Mägi
sotsiaalpedagoog-
lastekaitsetöötaja

Print Friendly, PDF & Email