Keskkonnainspektsiooni bürood hakkab juhtima Jaak Haamer (8)

Keskkonnainspektsiooni bürood hakkab juhtima Jaak Haamer

UUS VÄLJAKUTSE: Sellel pildil veel piirivalveohvitseri vormi kandev Jaak Haamer asub juhtima keskkonnainspektsiooni bürood. Foto: Egon Ligi

Veebruarist asub keskkonnainspektsiooni Saaremaa bürood juhtima seni peamiselt piirivalvejuhina tuntud Jaak Haamer. Konkursil välja valitud Haamer hakkab bürood juhtima pensionile jääva Tõnu Ausi asemel.

Tiheda konkursisõela kaudu ametikohale saanud Haamer märkis, et suureks tõukeks, miks ta otsustas kandideerida, oli soov Tallinnast kodusaarele tagasi kolida.
Eelmise aasta maist pealinnas mereturvalisuse alal töötanud Jaak Haameri sõnul ei ole see päris normaalne elukorraldus, kui pere elab Saaremaal ja ise peab mandri vahet sõitma.

Keskkonnainspektsiooni tööga on Haamer oma sõnul kokku puutunud peamiselt merega seotult. Juhtimiskogemust on tal seevastu küllaga. Ta on töötanud muuhulgas Lääne piirivalvepiirkonna staabiülemana ja Lääne prefektuuri Kuressaares asuva piirivalvebüroo juhina. Haameril on ka juhtimisalane kõrgem haridus.
Keskkonnainspektsiooni pressiesindaja Leili Tuule sõnul osutus Haamer valituks just sobiva hariduse, töökogemuse ja juhtimiskogemuse tõttu. Konkurss oli Tuule sõnul tihe. “Oli, kelle vahel valida,” nentis Tuul.

Print Friendly, PDF & Email