Aastavahetus oli politseil töine

Lisaks Muhu vallas kraavi sõitnud sõidukile ja Nasval ilutulestikuraketi tabamuse saanud saunale tuli politseil aasta esimesel päeval tegeleda ka purjus inimestega.

“Aastavahetus Saaremaal möödus politseil töiselt, kuid samas suuremate vahejuhtumiteta,” ütles Kuressaare politseijaoskonna juht Kaido Vahter, lisades, et väga töine oli ka 1. jaanuar, kui oli palju väljakutseid. Vahteri sõnul tarbisid inimesed, nagu pühade ajal ikka, palju alkoholi ning enamik probleeme oligi sellest tingitud.

“Politsei suurem tähelepanu oli terves maakonnas suunatud kergliiklejatele (jalgratturite ja jalakäijate helkurikontroll) ja alaealistele,” märkis Vahter, kelle sõnul tuvastati aastavahetusel ka mõned joobnud juhid, kuid midagi hullemat õnneks ei juhtunud.

Print Friendly, PDF & Email