Juhtkiri: Veel viimased tunnid (1)

Juhtkiri: Veel viimased tunnid

 

Veel viimased tunnid ja läinud ta ongi – see 2011. aasta. Mis tast meelde jääb? Savisaare rahaküsimine Venemaalt, Isamaa ja Res Publica Liidu poliitikute äritsemine elamislubadega, Araabia riikide revolutsioonid, Euroopa võlakriis…

Kodutanumalt? Tõsised prohmakad Kuressaare riigihangetega, mure Leisi päästekomando pärast, kooli sulgemine Kaarma vallas, võimukriis Orissaares. Aga samuti juubeldavad omavalitsused – said ju paljud maakonna omavalitsused 20-aastaseks.

Küllap on igaühel meist ka isiklikus elus nii õnnestumisi kui ka ebaõnnestumisi, mis on hoopis olulisemad sellest, mis on juhtunud maakonnas, riigis või maailmas.

Kallis saarerahvas, soovime teile mõnusat aastavahetust, õnne ja tervist uueks aastaks!

Print Friendly, PDF & Email