Lugeja kiri: Vaimupuudega lapsed said uued koolikotid (2)

Suured tänud teile kõigile, kes aitasid Saaremaa vaimupuudega lastele koolikotte muretseda. Annetajaid oli palju ja annetused erinevat laadi – kes annetas koti, kes koolitarbeid, kes mänguasju ja kes raha. Kui esialgu oli eemärk saada kampaaniaga koolikott 18 lapsele, siis lõpuks oli koolikotte 35.

Koolikotid anti lastele üle 13. detsembril Kallemäe koolis. Lastel olid pähe õpitud ilusad luuletused, mida enne jõuluvana tulekut laval harjutada sai. Iga laps sai endale valida uue koolikoti, ja siis ta tuligi! Tulija oli kauaoodatud jõuluvana, kel kaasas suur kingikott, milles vahvad kingitused. Nüüd said lapsed jõuluvanale lugeda oma luuletusi, sest ega’s jõuluvana kinki niisama kätte andnud! Hiljem võis Rauno ja Märdi esituses kuulata põnevat kontserti. Lastel lubati uudistada ja käega katsuda nii kitarri kui ka kast-trummi, millel esinejad mängisid.

See kõik sai teoks tänu teile, head kampaaniast osavõtjad. Facebooki koduleheküljel “Toetame Saaremaa vaimupuudega lapsi” on jõulukaardid, mis joonistatud kingitusi saanud laste poolt. Sealt võib neid edasi saata oma tuttavatele ja sõpradele. Suur-suur aitäh kõigile aitajatele! Hoolige üksteisest. Kaunist jõuluaega!

Tom ja Taavi

Print Friendly, PDF & Email