Kõht täis ja meel heaks (3)

Kõht täis ja meel heaks

Foto: Egon Ligi

Eile jagasid Kuressaare gümnaasiumi 12.b klassi õpilased kultuurikeskuse ees suppi, kuuma teed, piparkooke, muusikalist keskkonda ja head tuju.

Ürituse organiseeris 12.b klassi õpilane Rauno Lember, kaasates sellesse pea kogu oma klassi. Tema sõnutsi sai kohustusliku heategevuse traditsioon KG-s eelmisel aastal küll läbi, kuid sel aastal otsustasid nad klassiga jõulude eelsel ajal siiski taas midagi head teha.

Eelmine aasta näitas, et 60 liitrit suppi läks kenasti ära – seega juleti ka sel aastal sama suur kogus kohale tuua. Supp oli mõeldud kõigile: nii neile, kel kõht tühi, kui ka neile, kes lihtsalt maiad. “Päkapikud raha ei küsi!” seisis plakatil kirjas. Raha supi jaoks kogus 12.b ise ja supi keetsid valmis KG Nooruse söökla kokad ning nõud saadi laenuks Kaitseliidult.
“Super ettevõtmine. Lehest lugesin, et toimub,” ütles ema Leegi Soon, ulatades suppi poeg Rudolfile (paremal). Taustal üks rõõmsatest supijagajatest Marju Võrno.

Rauno loodab, et järgmine aasta jätkab heategevuslikku traditsiooni mõni teine klass, kuna ise on nad selleks ajaks juba vilistlased.

Print Friendly, PDF & Email