Aivi Auga osutus Saaremaa parimaks “meestennisistiks” (1)

Aivi Auga osutus Saaremaa parimaks “meestennisistiks”

 

Saaremaa harrastustennisistide pidulikul hooaja lõpetamisel ilmnes, et aasta kokkuvõttes võitis igamehe paarismänguturniiri naine.

Läinud laupäeval toimunud Saaremaa harrastustennisistide pidulikule hooaja lõpetamisele ja aasta kokkuvõtete tegemisele kogunes 30 nais- ja meesmängijat. Aasta jooksul oli naistennisistidel 11 üksikmängu- ja 11 paarismänguturniiri.

Mehed pidasid tõsiseid lahinguid aga igal neljapäeval toimuval nn igamehe paaristurniiril. Mängiti 15 etappi ja kokkuvõttes tunnistati aktiivseimaks osalejaks Jaan Heinmets. Punkte kokku lüües selgus aga, et suurima punktisumma on aasta peale kogunud hoopis tugeva mängijana igamehe turniiril meestega mängimas käinud Aivi Auga (fotol).

Aivi Auga tunnistas naerdes, et kuidagi õnnestus tal tõepoolest kõigist meesmängijatest rohkem punkte koguda. Sel korral läks küll nii, aga mehed lubanud end edaspidi rohkem käsile võtta, et seda enam ei juhtuks.
Naiste üksikmängude võitjaks tuli aasta arvestuses Maire Leedo Krista Tammeaidi ja Marie-Elis Kuivjõgi ees. Paarismängude kokkuvõttes saavutas esimese koha Maie Ader, kellele järgnesid Krista Tammeaid ja Mare Mägi. Aasta aktiivseima naismängija tiitel kuulub Krista Tammeaidile.
Juba kolmandat aastat korraldasid kohalikud naistennisistid rahvusvahelise tenniseturniiri Saaremaa Kadakas, mis aastatega järjest rohkem populaarsust kogub.

Saaremaa Kadaka ühe korraldajana kinnitas Aivi Auga, et kindlasti tahavad nad turniiri korraldada ka järgmisel aastal.
Saaremaa tennisistid on tema kinnitusel aktiivselt osalenud ka Eesti tennise liidu korraldatud liigaturniiridel. Meestest väärivad seejuures äramärkimist Hendrek Kelder ning Alar ja Üllar Ink, kes on olnud edukad just paarismängudes.

Naistest oli aktiivseim osaleja Krista Tammeaid, kes saavutas kolmandas liigas kuuenda koha. “Kokkuvõttes võib öelda, et harrastustennis on Saaremaal olemas, ja loomulikult ootame oma ridadesse ka uusi mängijaid!” kinnitas Auga, avaldades suurt tänu kõigile toetajatele, kes kohalikule tenniseelule kaasa aitavad.

Print Friendly, PDF & Email