Sõrulased asutasid sotside osakonna (6)

3. detsembril asutati Laadla seltsimajas Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) Sõrve osakond. Osakonna tegevuspiirkonna moodustavad kaks valda – Salme vald ja Torgu vald – kokku umbes 1700 elanikuga.

Sotsiaaldemokraatide Sõrve osakond tahab koha peal tutvustada ja ellu viia kõiki neid põhimõtteid ja ideid, mille eest sotsiaaldemokraadid seisavad nii riigikogus kui ka linnades ja valdades, selgitas osakonna etteotsa valitud Jüri Mitt.
Mitt kinnitas, et erakonna liikmeid ja toetajaid ühendab selge tahe hoolida oma riigist ja igast tema inimesest. Inimestel peab kõikjal olema õigus ja võimalus rääkida kaasa nende igapäevaelu puudutavates küsimustes. See ongi kohaliku demokraatia nurgakivi.

Jüri Mitt lisas, et SDE on seadnud endale kõrge, kuid samas realistliku eesmärgi võita 2015. aastal riigikogu valimised, mis annab valitsuse moodustamise õiguse. Selle ülesande täitmisse ning Eestist targa majandusega sotsiaalselt hooliva ja jõuka ühiskonna kujundamisse tahab Miti sõnul ka Sõrve osakond oma panuse anda.

Print Friendly, PDF & Email