Sõnajalad üllitasid jõulude eel uue albumi (1)

Plaadil on ansambli Sõnajalg 13 uut lugu, mille muusika ja tekstide autorid on Siiri ja Viivi Sõnajalg.

Uus plaat “Inglid” sisaldab 2010.–2011. aasta loomingut. Lood kajastavad Andres Sõnajala sõnul erinevaid eluhetki, kiiresti muutuva ja vastuolulise ühiskonna erinevaid tahke ning räägivad nii võõrast möödujast tänaval, vaesest orvust, rikkast ärimehest, armastuse ülistusest, igavikulisest mõõtmest universumis kui ka inglitest meie seas.

Aastaid popmuusikat viljelenud ansambel Sõnajalg on ka uues albumis jäänud truuks oma tuntud stiilile, kuid seejuures on lood värvikas kaasaegses muusikakeeles. Lugude seadmisel kaasa löönud Oleg Sõnajalg tõdes uut plaati kommenteerides, et bändi liikmed on tulemusega väga rahul.

Print Friendly, PDF & Email