Juhtkiri: Polegi hukas see noorus (1)

Juhtkiri: Polegi hukas see noorus

 

Tänase lehe uudiseid lugedes võib tõdeda, et pole see noorus hukas midagi. Olgu siis konkursivõidud või plaadi väljaandmine – need on teod, millega ka täiskasvanud inimesed vaevalt et kõik hakkama saaksid.

Kui siia lisada veel TTÜ Kuressaare kolledži direktori järjepidev ja ennastsalgav tegevus regionaalse kõrghariduse arendamisel, võib ka loota, et nii mõnedki tänased tublid noored jäävad edaspidi ka kodusaarele. Muidugi selle mööndusega, et südamelähedast eriala ikka siin meretaguses paigas õppida saab.

Igal juhul soovime kõigile tublidele noortele jätkuvat tahet ja rõõmu ning usume, et vaatamata sellele, et iga järgnev põlvkond kirub hukkaläinud noorust, on just noored need, kelle päralt on tulevik. Elagu tublid noored!

Print Friendly, PDF & Email