Juhtkiri: Vinge saavutus (4)

Juhtkiri: Vinge saavutus

 

See, et ettevõtluse arendamise sihtasutuse parim maakondlik arenduskeskus asub Saaremaal, teeb meele rõõmsaks. Juba tunnustuse tulemine meie maakonda annab saarlastele võimaluse omade üle taas uhked olla.

Mis on aga tunnustuse taga? Ega seda ju esmapilgul näegi, sest tegutsetud on kuidagi märkamatult. Kuid enam kui kindel võib olla selles, et olles ühelt poolt parim ettevõtjate nõustaja, on arenduskeskus aidanud käivitada maakonna jaoks olulisi ettevõtmisi, on osaletud projektides ja pandud õlg alla kohalikele tegemistele.

Ega me ju täpselt ette kujuta, kui palju on tänu meie maakondlikule arenduskeskusele tulnud Saaremaale ja Muhusse ja ehk ka väikesaartele raha ja võimalusi midagi teha. Seda kokku lüüa ongi ilmselt võimatu, sest ühelt poolt on küll võimalik kokku lugeda projektide raha, teisalt aga ei tea keegi, milline tulu ühe, kahe või kolme ettevõtte käivitamisega kaasneda võib.

Print Friendly, PDF & Email