Saarte Häälel taas fotonäitus (2)

Saarte Häälel taas fotonäitus

NÄITUST UUDISTAMAS: Vastselt üles seatud näitust uudistab Saarte Hääleski tindirindelt kolumne kirjutav Hendrik Kuusk. Foto: Egon Ligi

Kuressaare kultuurikeskuses on avatud Saarte Hääle uudisfotonäitus “Aasta 2011”.

“Selgi aastal saab kultuurikeskuses näha valikut Saarte Hääle parematest ja huvitavamatest fotodest, mis annab ühtlasi läbilõike aasta jooksul lehes ilmunud lugudest,” ütles Saarte Hääle peatoimetaja Merike Pitk, lisades, et nii lood kui ka pildid on erinevatest sündmustest ja jäävad kindlasti meenutama just seda aastat. “Seepärast võiks ehk ka lehelugejal olla huvitav heita (taas)kord pilk neile piltidele, millest osa on ka lehes ilmunud. Usun, et paljud leiavad sealt äratundmisrõõmu. Või vähemasti esteetilist naudingut,” kinnitas Pitk.

“Tahame ju selle näitusega rõhutada, et leht ei ole ainult ühepäevalooming, mida täna loed ja mis homme on juba unustusse vajunud,” märkis ta.
Näitusel on väljas 20 fotot inimestest ja Saare maakonna elust sel aastal. Näha saab näiteks, kuidas Keskerakonna juht Edgar Savisaar saabub oma nõuniku Moonika Batrakova saatel GO Spa saali erakonnakaaslastega kohtuma, et selgitada Venemaalt raha küsimist. Samuti seda, kuidas Rahu külavanem Hilda Vohl-brück kevadel suurveega võitles, milline on hakk Kaaru meelispaik, vägev väejuht Tõnu Veldre, punkarite väravavaht Trapets ja palju muud huvitavat. Esialgu on näitus avatud 22. detsembrini.
Saarte Hääl korraldab fotonäitust neljandat aastat järjest.

Print Friendly, PDF & Email