Selgitatakse maakonna parimaid sportlasi (1)

Saaremaa spordiliidu kodulehel www.saaresport.ee saab alates eilsest osaleda internetihääletuses, valimaks maakonna aasta sportlasi. Nende valimiste võitjad saavad 15. detsembril toimuval valimisel maakonna spordinõukogus ühe lisahääle. Internetihääletus kestab 12. detsembrini.

Parim meessportlane: John Kaju (purilaud), Marek Niit (kergejõustik), Ott Tänak (autosport), Raigo Mõlder (autosport), Raigo Kuusnõmm (kulturism), Aimar Kuusnõmm (jõutõstmine), Jörgen Matt (jalgrattasport), Genro Paas (kergejõustik), Hindrek Pulk (võrkpall), Andres Kuusk (mõttesport).

Parim naissportlane: Linda Treiel (kergejõustik), Siisike Lehtsi (lauatennis, lauamängude mitmevõistlus), Kaie Kand (kergejõustik), Tiia Müürisepp (lauatennis, lauamängude mitmevõistlus), Kadi Mägi (võrkpall), Krista Vahter (võrkpall), Teele Treiel (kergejõustik), Liina Kolk (purjetamine), Kaia Kindlam (laskmine), Kaire Nurja (kergejõustik).

Parim noormees: Kenneth Sepp (autosport), Priit Aavik (ujumine), Mihkel Räim (rattasport), Raido Mägi (jahilaskmine), Oskar Nisu (rattasport), Johan Vahter (võrkpall), Kevin Saar (võrkpall), Endrik Puntso (rattasport), Romet Room (kergejõustik), Kristo Õunap (purjetamine).

Parim neiu: Debora Lehtsalu (judo), Kaisa Kuusksalu (judo), Liisel Nelis (võrkpall), Liis Lepik (jalgpall), Marie Pihlas (purjetamine), Maria Ahman (judo), Johanna Raamat (võrkpall), Eva Haavel (kergejõustik), Maarja Helm (võrkpall).

Parim võistkond: Ken Torn – Riivo Mesila (autosport); Saaremaa SK U18 võrkpallinoormeeste võistkond; Saaremaa SK U20 võrkpallinoormeeste võistkond; Saaremaa SK U16 võrkpallineidude võistkond; Saaremaa võrkpalli esindusmeeskond; Saaremaa võrkpalli esindusnaiskond; Saaremaa korvpalli esindusmeeskond; Saaremaa maanteesõidu jalgrattameeskond; Rauno Gull – Mihkel Kruusmägi (tennis); Katariina Jee meeskond (purjetamine, kapten Mart Tamm).

Parim treener: Kristiina Klaos (purjetamine), Toomas Jasmin (võrkpall), Indrek Rannama (jalgrattasport), Ene Kask (võrkpall), Andres Laide (kergejõustik), Jaan Salu (jõutõstmine), Sinaida Sillart (võrkpall), Andre Anis (jalgpall), Riho Räim (jalgrattasport), Edgar Haavik (võrkpall).Joosep Matt (võrkpall).

Print Friendly, PDF & Email