Saarlane lavastas Anna Levandi ja Mairold Millerti show-numbri (2)

Pühapäeval tänas Kanal 2 vaadatuima hittsaate “Tantsud tähtedega” finaalis tantsinud tippsportlane, treener ja uisukooli direktor Anna Levandi Saaremaalt pärit Kaarel Välit, kes oli tantsupaari finaal-show’ lavastaja.

“Ise jäin väga hästi rahule. Täiesti mõnus süžee tuli välja ning nende esitus oli ka igati kiiduväärt,” ütles koreograaf, lavastaja ja tantsuõpetaja Kaarel Väli Saarte Häälele, lisades, et neile oli väga tore seda teha. Väli märkis, et kuna nad tundsid üksteist juba varem, siis valitses proovis ka selline lihtne ja familiaarne õhkkond.

“Kuna nad helistasid mulle alles teisipäeval, siis käis see suhteliselt kiiresti. Viimase hetkeni asjad logisesid, aga otsesaates tuli kõik ilusti välja,” tähendas ta.

Print Friendly, PDF & Email