Allakukkunud ripplagi vigastas õpetaja kätt (4)

Kuressaare ametikooli õpetaja käsi sai eile kergelt vigastada, kui osaliselt langes alla tööruumi ripplagi.

20 ruutmeetri suurune õpetajate tööruum ametikooli linna õppekompleksis, kus õnnetus aset leidis, renoveeriti kaheksa aastat tagasi. Alla langes ligi 7 ruutmeetrit ripplaest, teatas ametikooli teabejuht Taavi Tuisk.

“Tegu oli õnneliku õnnetusega,” sõnas ametikooli haldusdirektor Arvo Kereme. “Süüd ei oska täna kellelegi mõista, tõenäoliselt oli tegu riputi kinnitustüübli väsimisega. Kuna õnnetus kvalifitseerub tööõnnetuseks, siis selle juurdlemisel selgub ka täpsem põhjus.”

Randme- ja labakäepõrutuse saanud õpetaja pöördus Kuressaare haiglasse, kus tema käest tehti röntgeniülesvõte ja seejärel käsi kinni seoti. Kooli tagasi jõudnud õpetaja jätkas õppetööd. Teisi ametikooli töötajaid või õpilasi õnnetushetkel ruumis ei viibinud.

“Ripplae konstruktsioon oli standardne ja põhjust ametikooli ripplagede usaldusväärsuses kahelda ma ei näe,” ütles Kereme. “Ametikooli töömehed alustasid juba ka taastamistöödega ja peatselt on kõik korras.”

Print Friendly, PDF & Email