Varas sai karistada tingimisi

Neljapäeval tunnistati Kuressaare kohtumajas erinevates vargustes süüdi olevaks 30-aastane Livio. Teda karistati ühe aasta ja kümne kuu pikkuse vangistusega tingimisi kahe aasta pikkuse katseajaga, mil mees on allutatud käitumiskontrollile.

Süüdistuse järgi varastas varem korduvalt kriminaalkorras karistatud Livio tänavu aprillis ühest Kärla vallas asuvast asutusest digiboksi koos kaabliga ja teiselt kannatanult ligi 130 euro väärtuses lennuväljaplaate. Augustis varastas ta samas vallas talumajast mobiiltelefoni ja ühest asutusest laual olnud rahakotist 75 eurot sularaha.

Lisaks karistusele tuleb Liviol tasuda menetluskuluna 417,03 eurot sundraha ja maksta kaitsjatasu. Kuna omanikud said asjad tagasi, siis tsiviilnõudeid ei olnud.

Print Friendly, PDF & Email