Vana Konn otsib taas uut omanikku (3)

Alles sel kevadel omanikku vahetanud Kuressaare üks vanemaid järjepidevalt tegutsenud pubisid Vana Konn on taas uue peremehe otsinguil.

Kuressaare vanalinnas Kauba tänaval asuva pubi omanik Madis Lember tunnistas Saarte Häälele, et ta tõepoolest otsib praegu usinalt söögikohale uut asjalikku omanikku. “Plaan on tõesti maha müüa, sest mul on Saaremaast kaugemal ka palju teisi asjatoimetamisi paraku. Ei jõua lihtsalt enam,” põhjendas ta.

Muidu on pubiga Lemberi kinnitusel kõik hästi, sest kliente jagub. Kuna Madis Lemberil tuleb aga muude asjatoimetuste tõttu Kuressaarest tihti ära olla, leiab ta, et pubi vajab peremeest, kel oleks rohkem aega kohapeal viibida. “Kindlasti peaks ta aktiivne inimene olema, kes jõuaks rohkem tegutseda,” märkis ta.

Madis Lemberi sõnul on talle mõningaid pakkumisi pubi ostmise asjus juba tehtud, kuid seni pole kaubaks veel läinud. Kui aga väga hea hinnapakkumine peaks laekuma, siis on ta nõus kohe kaupa tegema.

Millise hinnapakkumisega kaup tehtud saab, Lember ajaleheveergudel siiski avaldada ei soovinud. “Siis peab inimene ikka ise pakkumise asjus minuga ühendust võtma,” sõnas ta.

Vana Konna pubi oli müügis ka selle aasta algul, kui endine omanik Vitali Jelissejev põhjendas pubist loobumist väsimusega. Kaup sai tehtud aga alles maikuus, mil pubi uueks omanikuks hakkaski Madis Lember.

Print Friendly, PDF & Email