UNICEF tunnustas saare neide

UNICEF tunnustas saare neide

TUNNUSTUST VÄÄRT: Hanna Martinson ja Deisi Juns eile Toompeal, süles tunnustuskiri ja tänumärk.
Foto: Maidu Varik

Kuressaare gümnaasiumi 12. klassi õpilased Hanna Martinson ja Deisi Juns korraldasid kevadel heategevusaktsiooni Haapsalu väikelastekodu laste toetuseks. Selle teo eest tunnistas ÜRO lastefondi UNICEF Eesti rahvuskomitee tüdrukud 2011. a Sinilinnu aastapreemiate konkursil UNICEF-i hõbedase tänumärgi väärilisteks.

Õpilaste hulgas läbi viidud rahakogumiskampaaniaga korjatud summade eest korraldati väikelastekodu perele 2011. a suvel õppereis Saaremaale. Õppereisi läbiviimisel oli Hannale ja Deisile abiks Kuressaare gümnaasiumi sotsiaalpedagoog Maret Martinson.

Preemiate üleandmine toimus 18. novembril Tallinnas, Toompea lossi valges saalis.

Print Friendly, PDF & Email