Tänuseminaril tänati koosluste hooldajaid

Tänuseminaril tänati koosluste hooldajaid

TÄNU TEHTU EEST: Keskkonnaameti maahoolduse spetsialist Piret Sepp (vasakul) andis tänukirja üle Leili Õunale Pöide vallast.
Foto: Maris Sepp

Eile keskkonnaameti Kuressaare kontori saalis toimunud poollooduslike koosluste hooldajate tänuseminaril sai 12 maastikuhooldajat maa-hoolduse spetsialistidelt Tiina Oravalt, Piret Sepalt ja Tatjana Faustilt tubli töö eest tänukirja.

Mullu esimesest sellisest seminarist innustust saanud keskkonnaameti Hiiu-Lääne-Saare regiooni Kuressaare kontori töötajad korraldasid poollooduslike koosluste hooldajaile tänuseminari ka tänavu.

Enne maahooldajate tänamist astusid seminaril osalejate ette keskkonna- ja loodushoiuspetsialistid, andmaks huvilistele teavet poollooduslikel maadel kasvavatest taimedest ja majandamisviiside mõjust niitude
elustikule. Ülevaade anti ka maahoolduse spetsialistide koolitusreisist Šotimaale.

Enam kui poolsada seminaril osalenud maahooldajat said maahoolduse spetsialistidelt kiita tõsise töössesuhtumise eest. Tänu maade hooldajaile ilmestavad rannaniidud ja rohumaad imepärast saare maastikku täies ilus.

Tänukirja pälvisid Leili ja Harri Õun ning Sander Sabur Pöide vallast, Rauno Rahnel MTÜ-st Niiduhooldus, Kadri Tali Muhust, Martin Leedo Saare Veisekasvatuse OÜ-st, Inge Aru Kihelkonna vallast, Vilve Nurmela Kärla vallast, Henry Kullamaa Torgu vallast, Lea ja Andres Sepp Kaar-ma valla Metsa Johani talust, Ludmilla Näälik sama valla Maku talust, Valdeko Humal Leisi valla Kärdi talust ja Kalle Kolter Mustjala vallast.

Print Friendly, PDF & Email