Saaremaa malev sai uue staabiülema Pärnust (1)

Saaremaa malev sai uue staabiülema Pärnust

Foto: Egon Ligi

Alates sellest nädalast on Kaitseliidu Saaremaa maleva väljaõppeülem staabiülema kohustes leitnant Kristian Kivimäe (fotol), kes tuli Saaremaale Pärnumaa malevast, kus ta oli samuti ametis staabiülemana.

Leitnant Kivimäe on sündinud ja koolis käinud Pärnus, 1992. aastal läks ta ajateenistusse Eesti kaitseväkke ning pärast seda sidus ennast kodukoha Kaitseliiduga, käies vabatahtliku kaitseliitlasena läbi kõikvõimalikud ametipostid – reamehest malevkonna pealikuni välja.

Saaremaale tuleku põhjusena nimetas leitnant Kivimäe asjaolu, et kui Pärnumaa malevas hakkas amet end tema jaoks ammendama, siis Saaremaa tundus talle sellise kündmata põlluna.

Saaremaaga leitnant Kivimäel erilisi varasemaid sidemeid ei ole ning tema peregi jäi esialgu Pärnu. “Eks hiljem paistab, kuidas mu teenistus hakkab siin minema ning eks siis selle pealt vaatab ka pere, kas siduda ennast Saaremaaga või mitte,” tõdes leitnant Kivimäe, kes tunneb päris paljusid Kaitseliidu Saaremaa maleva kaitseliitlasi, kuid on siiani ise üpris harva Saaremaale sattunud.

Print Friendly, PDF & Email