Makros paneb rõhku kohalikule mahetoodangule (4)

Makros paneb rõhku kohalikule mahetoodangule

SAAREMAINE MAHEKAUP: Makrose müügijuhi Tauno Ligi sõnul täieneb sarnaselt ülejäänud kaubavalikuga kindlasti ka kohaliku mahekauba väljapanek.
Foto: Egon Ligi

Kuressaares asuv hulgiladu Makros avatakse pärast mõningast pausi taas, nüüd juba uue omaniku käe all.

Sügise hakul asutatud uut ettevõtet Makros Kaubanduse OÜ esindab Kuressaares tegutsev ettevõtja Vallen Luup, kes suve alguses avas Kuressaare jahisadamas Jahta kohviku. Luubi sõnul tehakse Makroses praegu veel viimaseid ettevalmistusi, sest eesmärk on kindel – kauplus avatakse külastajatele reede hommikul kell 9.

Väga palju muudatusi Makroses iseenesest tehtud ei ole. Luubi sõnul on kaupluse ruumes tehtud korralik sanitaarremont, värskendamaks kaupluse üldilmet. Kauba sortiment täieneb aga jooksvalt vastavalt klientide soovidele.

“Eesmärk on olla mitte kalleim kauplus Kuressaares, vaid kvaliteetseim,” sõnas Vallen Luup. Üheks suureks plussiks peab Luup seda, et Makros hakkab eraisikutele soovi korral kaupa lisatasu eest koju kätte toimetama. Seda juhul, kui inimene võtab kauplusega ühendust ja tellib kaupa vähemalt 35 euro eest. Linna piires on kauba kojutoimetamine sellisel juhul Vallen Luubi kinnitusel tasuta.

Makrose müügijuhi Tauno Ligi sõnul on Makroses täiesti uus ka saaremaiste mahetoodete riiulirida ning rohkem rõhku pannaksegi edaspidi just Saaremaa oma tootjate kaubale. Kõnealustelt ökoriiuleilt leiab näiteks kadakasiirupit, Koplimäe mahetalu tooteid, Iluleiba, Mustjala sinepit, Ranna Villa konserve ja veel mitme teise kohaliku tootja kaupa. Niisamuti leiab Makrosest ka saaremaist kartulit ja peeti.

Tauno Ligi rõhutas aga, et see on alles algus. “Eks me järjest kosume ja vaatame edasi. Kindlasti arvestame klientide soove,” tähendas ta.

Reedel, avamispäeval teeb Makros nii Ligi kui ka Luubi sõnul klientidele mitmeid häid pakkumisi. “Suhkur on näiteks eriti hea hinnaga,” avaldas Tauno Ligi. Kõik lapsed, kes vanematega sel päeval poeskäigul kaasas juhtuvad olema, saavad samuti üllatuse osaliseks, kinnitas kaupluse müügijuht.

Enne Makros Kaubanduse OÜ tegutsema asumist tegeles Kuressaares Pihtla tee 24 hoones Makrose sildi all toiduainete hulgimüügiga ettevõtja Meelis Kanguri juhitav AS Makros.

Print Friendly, PDF & Email