Ajalehed ei jõudnud postkasti (2)

Laupäeval jäi Kuressaare linnas üks piirkond tellitud ajalehtedeta. Väidetavalt oli postiljon lehekandmise tööst sel päeval loobunud, ajalehed lihtsalt ära peitnud ning pühapäeval kandsid ajalehti laiali teised kandekeskuse töötajad.

“Käisin laupäeval oma kolm korda postkasti juures, kuid mida polnud, olid tellitud väljaanded, mis pidanuks sel päeval postkastis olema. Eriti ootasin kohalikku Saarte Häält, et lugeda pikki lugusid, mis käib minu nädalavahetuse tegemiste hulka,” oli nördinud Kevade tänavas elav Kaie.

AS-i Eesti Post kommunikatsioonijuht Inge Suder märkis, et posti- ja logistikaettevõtte kirjakandja eksimuse tõttu jäid lehed laupäeval osale lehetellijatest kätte viimata ning Saarte Hääl toimetati tellijateni pühapäeval.

“Eesti Post vabandab võimalike ebamugavuste pärast ja teeb kõik endast oleneva, et selline eksimus ei korduks,” kinnitas Suder.

Print Friendly, PDF & Email